Tervetuloa lukemaan tätä blogia! Toivottavasti viihdytte sen parissa, ja saatte mahdollisesti myös uutta tietoa musiikkiin ja tapahtumiin sekä festivaalien järjestämiseen liittyen. Tämä blogi onkin oikea paikka etsiä tietoa, jos haluat esimerkiksi järjestää pienen festivaalin omalla paikkakunnallasi. Festivaalin järjestäminen vaatii paljon tietoa ja paperihommia on moneen eri lähtöön. Myös yhtyeitä ja artisteja festivaaleille on saatavana. Tämän blogin vinkeillä onnistut festivaalin järjestämisessä, mutta yksin se ei onnistu. Jokaisen siis tulee muistaa, että apua tarvitaan ja paljon. Tärkeintä onkin, että ympärille on ihmisiä, joihin voi luottaa.

Aloittelevia artisteja ja pieniä tapahtumia

Blogissa halutaan tuoda esille niitä muusikoita, jotka eivät ole ainakaan vielä nousseet suureen kansantietouteen. Aloitteleville muusikoille esille pääseminen on elintärkeää, sillä muutoin he jäävät monien muiden artistien jalkoihin. Tässä blogissa tullaan esittelemään runsaasti uusia artisteja ja yhtyeitä, joiden musiikkiin kannattaa tutustua. Sama pätee myös tapahtumien kohdalla. Tapahtumiin kuuluvat niin yksittäiset keikat kuin isommat festivaalitkin. Kaikenlaiset tapahtumat ovat hyvä keino artistille tehdä itseään tunnetuksi. Jos siis tavoitteena on järjestää festivaali tai jokin pienempi tapahtuma, kannattaa esiintyjäjoukkoon valita myös vähemmän tunnettuja esiintyjiä. Esiintyjät voi löytää vaikkapa tämän blogin kautta. Kirjoitukset pidetään aina myös ajan tasalla, joten blogissa pääset lukemaan ensimmäisten joukossa uusista artisteista.

Tämän kaiken lisäksi blogissa kerrotaan myös musiikista ihan yleisesti. Kirjoitusten joukossa on niin keikka-arvosteluja kuin ajankohtaisia uutisia. Jo ennestään tunnettujen artistien ja yhtyeiden uudet albumit ja kiertueet ovat myös asioita, joita käydään läpi. Samoin eri musiikkityylit kuuluvat tähän blogiin. Blogi ei siis missään nimessä keskity mihinkään tiettyyn musiikkityyliin, vaan blogiin kuuluu niin rap, pop kuin hevikin. Kaikille musiikkityyleille on nimittäin kuulijansa.